söndag 17 oktober 2010

Stand Up och tacokväll.

Den 6:e november kommer vi att ha en grym show i vår kyrka, där olika unga personer kommer få visa upp sina talanger! Det kommer att bli sååå bra! Jag och Jocke va i kyrkan hela dagen igår och hjälpte till under audition. Det va en hel del ungdomar som kom dit för att visa sina bidrag. Vi blev verkligen imponerade! Många av de som va där kände man ju, men man hade ingen aning om att de hade såna oanade talanger.
Jocke va med och filmade allt som hände under hela dagen. Och jag satt tillsammans med Elin och bestämde smink och kläder på alla som gick vidare till finalen. Det va såå kul!


Missa inte det den 6:e November!


Vincent va hemma hos Jockes föräldrar hela dagen. Allt hade gått så bra! Så skönt att höra! Jag har så underbara svärföräldrar!! The best!
När vi hämtade vår lilla prins så låg han utslagen i sin vagn. Han va så fin där han låg...kände verkligen hur mycket jag hade saknat honom under dagen <3
Vi va såå trötta när vi kom dit och såå hungriga! Så vi drog med oss Tobbe och Zandrah hem till oss och hade en skön mysig tacokväll...

Ha en skön söndag!
Ida

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar