tisdag 4 januari 2011

Gott Nytt År.

Nu är det äntligen nytt år!

Vi har haft en underbar jul och nyår! Vi firade tillsammans med hela Jockes familj på julafton, och juldagen spenderades hemma hos mina föräldrar tillsammans med min familj. Det va så mysigt! Massa god mat och härlig gemenskap blev det under hela helgen!
Det bästa med den här julen va att vi hade en liten person till i vår familj. Världens bästa Vincent! Det va såå kul att köpa julklappar till honom! Så underbart att få se hans min när han vaknade upp på julaftonsmorgonen. Vi hade under kvällen, efter att han gott och lagt sig, klätt granen och lagt fram alla julklappar. Så när han vaknade nästa morgon blev han såå förtjust i den lysande och glittrande granen! Man kan väl säga att årets favorit har varit julgranen...som tur är har vi bara plastkulor annars hade vi inte haft några kulor kvar ;)
Han förstod inte riktigt vad det roliga va med julklappar. Pappret va inte lika roligt som vi trott men leksakerna som han fått ÄLSKAR han! Så nu är det full rulle hemma med "lära gå" vagn, spelande leksaker, klossar och bilar!
"Lika glad e jag för det men gladast e nog Vincent!"




På nyårsafton va vi hos Jockes bror. Vi hade en jättemysig kväll med våra fantastiska vänner! Vi åt trerättersmiddag, sköt raketer och spelade spel och bara hade en skön kväll tillsammans!




Nu är det som sagt nytt år. Nytt år, nya möjligheter!
Ska bli så otroligt spännande och se vad det här året har att erbjuda! Ser verkligen fram emot att göra nya erövringar och se mina drömmar gå i uppfyllelse ;) Vet att det här året kommer bli grymt!


Hoppas att ni också haft en underbar jul och nyår!

All my love!
Ida

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar