fredag 17 december 2010

Juletider.

Nu va det e tag sen som jag skrev.
De sista två veckorna har varit helt fullspäckade med en massa saker! Genrep, julshopping, sjukdom m.m. Men nu e allt över och vi är på bättringsväg!

I helgen som va hade vi vår julkonsert. Den blev såå bra! Konserten hette "Coming Home". Hela konserten gick i en skön 50-tals anda. Alla kläder, smink och frisyrer skrek 50-tal! Det va så roligt! Vi hade tre konserter under helgen. Så en konsert/dag.
Jag va med både bakom scen och sen i gospelkören. Så tillsammans med mina två vänner Joy och Tilde sminkade vi alla som uppträdde. Det blev väldigt tidiga mornar för oss som sminkade, så dagarna blev ganska långa. Men vi hade såå kul!
Det blev mycket skratt och galenskaper uppe i sminkrummet! Haha...
Det va så härligt att få va en del av teamet! Alla som va med och arbetade med konserterna va så fantastiska! Och alla som uppträdde va så grymt duktiga! Det blev en succé med andra ord!























Nu så bär det snart av in mot stan! Inte det mysigaste vädret att va ute och shoppa i men "a girl gotta do what a girl gotta do" Sen kväll blir det grötkväll med nästan hela tjocka släkten!!


Ha en mysig dag!
Love
Ida

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar